Musiikkia harrastavien urheilijoiden motivaatio soittoharjoitteluun - Laihonen, Miikka (2010)
Tutkimuksen aihe on musiikkia harrastavien urheilijoiden motivaatio soittoharjoitteluun. Tarkoitus oli selvittää, millaisella motivaatiolla ja systeemillä harjoitteluun tottuneet urheilijat harjoittelevat musiikin puolella. Esimerkiksi siirtävätkö nämä urheilijat tietotaitoaan harjoittelusta urheilusta myös musiikkiin.