Tunteiden viestintäkanavat ja musiikki varhaisessa vuorovaikutuksessa - Räsänen, Anniina (2010)
Tunteiden viestintäkanavat ja musiikki varhaisessa vuorovaikutuksessa on musiikkikasvatuksen kandidaatin tutkielma, jossa tarkastellaan äidin ja vauvan välistä vuorovaikutusta ilmeiden, äänen ja kehon välittymien kautta. Tutkimusta motivoi kiinnostus ymmärtää musiikin ja tunteiden osuutta varhaisessa vuorovaikutuksessa.