Vanhemmuuden muotoutuminen perhekäytännöissä ja kulttuurisessa järjestyksessä : pariskuntien neuvottelut vanhemmuuden vastuiden jakamisesta äidin töihin paluun jälkeen - Pätsi, Hanna (2009)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena on ollut tarkastella, miten vanhemmuus muotoutuu perhekäytännöissä ja kulttuurisessa järjestyksessä. Tähän liittyen pyrin ymmärtämään, kuinka pariskunnista tulee joko perinteisesti tai tasa-arvoisesti vanhemmuuden vastuut jakavia.