Les moyens de manipulation dans "Les Liaisons dangereuses" - Kinos, Anne-Maria (2010)
Tutkimuksen aiheena oli manipulointikeinojen käyttö Choderlos de Laclos'n kirjeromaanissa Les Liaisons dangereuses. Tavoitteena oli vertailla keinoja, joita markiisitar de Merteuil käyttää kirjeissään pyrkiessään manipuloimaan toisaalta varakreivi Valmontia, toisaalta rouva Volangesia.