Suunnitteluajattelu : riskitekijöiden tunnistaminen ja niiden eliminoiminen suunnittelutoiminnan kehittämiseksi - Marttinen, Sanni (2010)
Tutkielmassa selvitettiin kysely- ja haastattelututkimuksen avulla, millaisia suunnitteluajattelun riskitekijöitä tyypillisestä suunnitteluorganisaatiosta voidaan tunnistaa.