ABC-maat suomalaisen kansainvälisen yrittäjyyden kohteena - Kankaantähti, Pia; Kankaantähti, Seppo (2009)
Suomalaisyritykset toimivat jo useilla kasvavilla markkinoilla, mutta Latinalaisen Amerikan merkitys suomalaiselle kansainväliselle yrittäjyydelle on ollut toistaiseksi hyvin vähäinen. Latinalaisen Amerikan maiden talouksien vapauttamisen seurauksena yritykset voivat toimia nyt alueella entistä helpommin. Alueen houkuttelevuutta lisää myös kilpailun vähäisyys, kuluttajien kasvaneet tulot, kasvava keskiluokka sekä nuorten kuluttajien suuri määrä. Näin ollen Latinalaisella Amerikalla on potentiaalia olla nykyistä merkittävämpi kansainvälistymisen kohde suomalaisille yrityksille.