The effectiveness of robot-aided upper limb therapy in stroke rehabilitation : a systematic review of randomized controlled studies - Nykänen, Kati (2010)
Robottiavusteisen terapian vaikuttavuus yläraajakuntoutuksessa AVH-potilailla – järjestelmällinen kirjallisuuskatsaus Kati Nykänen Fysioterapian pro gradu-tutkielma Jyväskylän yliopisto, Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta, terveystieteiden laitos Kevät 2010 73 sivua, 8 liitettä Ohjaajat: Tuulikki Sjögren, Ari Heinonen.