Re: Vs: Aineistot sähköpostilla? : sähköposti aineistonkeruun välineenä yhteiskuntatieteellisessä tutkimuksessa - Koivula, Jaakko (2010)
Tämän tutkielman tavoitteena on tarkastella sähköpostia aineistonkeruun näkökulmasta ja vastata kysymykseen: voiko sähköpostilla kerätä luotettavasti käyttökelpoista aineistoa yhteiskuntatieteellistä tutkimusta varten?