Toimintatutkimus 4-12-vuotiaiden motorisia taitoja harjaannuttavan oppaan kehittämisestä perheliikuntaan - Tuomi, Johanna (2010)
TIIVISTELMÄ Tuomi, Johanna 2010. Toimintatutkimus 4-12-vuotiaiden motorisia taitoja harjaannutta-van oppaan kehittämisestä perheliikuntaan. Jyväskylän yliopisto. Liikuntapedagogiikan pro gradu-tutkielma 134 s. 11 liites.