Go-tekoälyjen toteutusratkaisuja - Valkama, Outa (2009)
Go tarjoaa tekoälytutkijoille jatkuvasti uusia haasteita ja tapoja testata ideoitaan. Toistaiseksi ei ole vielä onnistuttu kehittämään tekoälyä, jota ihminen ei voisi voittaa, mutta yrityksiä on monenlaisia. Yksinkertaisista säännöistä huolimatta go on hyvin strateginen ja taktinen peli ja gon ratkaisemista pidetään yleisenä tavoitteena tekoälytutkimuksessa.