Immigrant representations in two newspaper articles from the Daily Telegraph - Räisänen, Suvi (2009)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää millaisia representaatioita ja identiteettikategorioita maahanmuuttajille rakennettiin brittiläisen The Daily Telegraph sanomalehden Internet-sivuilla. Aihe oli sovelias tutkimuksen alaiseksi, koska maahanmuuttajan representaatiosta sanomalehdistössä oli vähän tutkimusta. Ilmiötä oli jonkin verran tutkittu suomenkielisissä sanomalehdissä.