Neuroverkkojen kieliteknologisista sovelluksista erityisesti puheteknologian alueella - Lehtonen, Marjaana (2003)
Jyväskylä, Jyväskylän Yliopisto, 2003 13 sivua (johdanto-yhteenveto) Kandidaatintutkielma Tässä tutkielmassa tarkastellaan neuroverkkoja ja erityisesti niiden soveltamista puheentunnistukseen.