Bluetooth pohjaiset PAN-verkot ja niiden ongelmia - Järvi, Jarmo (2003)
Jyväskylä: Jyväskylän yliopisto, 2003. 25 s. Tietojärjestelmätieteen kanditaatintutkielma Tämä tutkielma on katsaus siihen, mitä Bluetooth pohjaiset PAN-verkot (Personal Area Network) oikeastaan ovat. Lisäksi tutustutaan muutamaan niihin läheisesti liittyvään ongelmaan.