Mobiiliselaimet - Pekkanen, Paula (2006)
Tässä tutkielmassa käsitellään mobiiliselaimia. Tutkielmassa esitellään, mitä ovat mobiiliselaimet, sekä luodaan yleinen katsaus mobiiliselaimiin, niissä käytettäviin tekniikoihin ja periaatteisiin sekä selvitetään millaisia mobiiliselaimia on tällä hetkellä käytössä. Lopuksi arvioidaan, minne kehitys suuntautuu tulevaisuudessa.