Requirements Elicitation Process of Requirements Engineering - Polvi, Matti (2005)
Kirjallisuustutkielma vaatimusmäärittelyn elisitointiprosessista. Tutkielman tarkoituksena on havainnoida vaatimusmäärittelyn onnistumisen tärkeyttä ohjelmistonkehitysprojekteissa, sekä tutkia elisitointiprosessia, tekniikoita sekä siihen liittyviä haasteita. Tutkielmassa on myöskin lyhyesti käyty läpi muita vaatimusmäärittelyn prosesseja siinä määrin kuin ne vaikuttavat elisitointiprosessiin.