Semanttiset verkot ja niiden web-sovellukset - Nurminen, Miika (2003)
Semanttiset verkot ovat formalismeja tietämyksen esittämiseen. Semanttisia verkkoja on sovellettu asiantuntijajärjestelmissä, luonnollisen kielen käsittelyssä ja muissa tekoälyä hyödyntävissä sovelluksissa.