Siirry sisältöön
University of Jyväskylä | Opinnäytehaku
  • Kieli
    • Suomi
    • English
University of Jyväskylä | Opinnäytehaku
Kieli
  • Suomi
  • English
Tarkennettu
Käytetyt suodattimet:
Asiasanat: Poista suodatin posttraumaattisuus
Sivu ladataan uudelleen, kun suodatin poistetaan.
Poista rajaukset
Sivu ladataan uudelleen, kun suodatin poistetaan.
Poista rajaukset
Näytä rajaukset (1)
Asiasanat: Poista suodatin posttraumaattisuus
  • Organic food businesses in loc...
  • Sitaatti
  • Tulosta
  • Vie tietue
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
Organic food businesses in local alternative agri-food networks in Pirkanmaa region in Finland

Organic food businesses in local alternative agri-food networks in Pirkanmaa region in Finland

Näytä muut versiot (1)
Bibliografiset tiedot
Päätekijä: Csoszanszki, Judit
Muut tekijät: Kauppakorkeakoulu, School of Business and Economics, Taloustieteet, Business and Economics, University of Jyväskylä, Jyväskylän yliopisto
Aineistotyyppi: Pro gradu
Kieli:eng
Julkaistu: 2008
Aiheet:
environmental entrepreneur
alternative
agri-food network
organic
local quality food
multifunctionality
farm
Yritysten ympäristöjohtaminen
Corporate Environmental Management
20425
yritykset
ympäristö
maatalous
luonnonmukaisuus
Pirkanmaa
Linkit: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/18986
  • Saatavuustiedot
  • Kuvaus
  • Muut versiot (1)
  • Henkilökuntanäyttö
Kuvaus
Yhteenveto:

Samankaltaisia teoksia

  • Organic food businesses in local alternative agri-food networks in Pirkanmaa region in Finland
    Tekijä: Csoszanszki, Judit
    Julkaistu: (2008)
  • Biodiversity footprint of food products and perceptions of biodiversity footprint information : Case S Group
    Tekijä: Hynönen, Laura
    Julkaistu: (2024)
  • Perceived barriers inhibiting Finnish consumers from engaging in sustainable food purchasing
    Tekijä: Tiainen, Noora
    Julkaistu: (2023)
  • Two decades of discussion on charitable food aid in Finland : analysing the framing by and through the media
    Tekijä: Tikka, Ville, kirjoittaja
    Julkaistu: (2016)
  • The attributes of a strategic alliance in licensing functional food innovations
    Tekijä: Raheem, Oluwole A.
    Julkaistu: (2003)

Hakuvaihtoehdot

  • Hakuhistoria
  • Tarkennettu haku
  • Uutuusluettelo

Tarvitsetko apua?

  • Hakuohje

Yhteystiedot

  • University of Jyväskylä
  • Avoimen tiedon keskus
  • Saavutettavuusselostus