Word Formation on Internet Gaming Forums - Kalima, Juhamatti (2008)
HUMANISTINEN TIEDEKUNTA KIELTEN LAITOS Juhamatti Kalima WORD FORMATION ON INTERNET GAMING FORUMS Proseminaarityö Englannin kieli Toukokuu 2007 16 sivua + 1 liite