Skip to content
University of Jyväskylä | Thesis search
  • Language
    • Suomi
    • English
University of Jyväskylä | Thesis search
Language
  • Suomi
  • English
Advanced
  • Kevyttä ruokaa ja vahvoja arvo...
  • Cite this
  • Print
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
Export Ready — 
Kevyttä ruokaa ja vahvoja arvostuksia : moraalinen toimijuus vegaaniuden kontekstissa

Kevyttä ruokaa ja vahvoja arvostuksia moraalinen toimijuus vegaaniuden kontekstissa

Show other versions (1)
Bibliographic Details
Main Author: Kauppinen, Ilkka
Other Authors: Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, Faculty of Social Sciences, Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos, Department of Social Sciences and Philosophy, University of Jyväskylä, Jyväskylän yliopisto
Format: Master's thesis
Language:fin
Published: 1999
Subjects:
moraalinen toimijuus
vahvat arvostukset
luontosuhde
moraalisosiologia
Sosiologia
Sociology
203
veganismi
ruoka
Online Access: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/11666
  • Holdings
  • Description
  • Other Versions (1)
  • Staff View

Internet

https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/11666

Similar Items

  • Kevyttä ruokaa ja vahvoja arvostuksia : moraalinen toimijuus vegaaniuden kontekstissa
    by: Kauppinen, Ilkka
    Published: (1999)
  • ′′Jotta Pohjanmaasta ei tulisi maailman seuraavaa Wuhania′′ : turkistarhauksen moraalinen oikeuttaminen mediakeskustelussa 2023–2024
    by: Kokko, Minna
    Published: (2024)
  • Suomalaista ja ranskalaista foodie-diskurssia etsimässä : Maku ja Marmiton
    by: Mäkelä, Marjaana
    Published: (2016)
  • Pääteiden kehittämistarpeet : kuljettajahaastattelun monimuuttuja-analyysi
    by: Peltoniemi-Laajanen, Leila
    Published: (1998)
  • Keskustelu geenimuunnelluista elintarvikkeista : sanomalehtikirjoitukset Ulrich Beckin modernisaatioteorian näkökulmasta
    by: Peltoniemi, Kaisa
    Published: (2008)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips

Contact

  • University of Jyväskylä
  • Open Science Centre
  • Accessibility report