Nurminen, K., tiedekunta, M., Sciences, F. o., laitos, B. j. y., Science, D. o. B. a. E., Jyväskylä, U. o., & yliopisto, J. (2007). Uuden bakteeriperäisen avidiinin sukulaisproteiinin tuottaminen, puhdistus sekä sen ominaisuuksien määrittäminen.
Chicago-viite (17. p.)Nurminen, Kirsi, Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, Faculty of Sciences, Bio- ja ympäristötieteiden laitos, Department of Biological and Environmental Science, University of Jyväskylä, ja Jyväskylän yliopisto. Uuden Bakteeriperäisen Avidiinin Sukulaisproteiinin Tuottaminen, Puhdistus Sekä Sen Ominaisuuksien Määrittäminen. 2007.
MLA-viite (9. p.)Nurminen, Kirsi, et al. Uuden Bakteeriperäisen Avidiinin Sukulaisproteiinin Tuottaminen, Puhdistus Sekä Sen Ominaisuuksien Määrittäminen. 2007.