Nurminen, K., tiedekunta, M., Sciences, F. o., laitos, B. j. y., Science, D. o. B. a. E., Jyväskylä, U. o., & yliopisto, J. (2007). Uuden bakteeriperäisen avidiinin sukulaisproteiinin tuottaminen, puhdistus sekä sen ominaisuuksien määrittäminen.
Chicago Style (17th ed.) CitationNurminen, Kirsi, Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, Faculty of Sciences, Bio- ja ympäristötieteiden laitos, Department of Biological and Environmental Science, University of Jyväskylä, and Jyväskylän yliopisto. Uuden Bakteeriperäisen Avidiinin Sukulaisproteiinin Tuottaminen, Puhdistus Sekä Sen Ominaisuuksien Määrittäminen. 2007.
MLA (9th ed.) CitationNurminen, Kirsi, et al. Uuden Bakteeriperäisen Avidiinin Sukulaisproteiinin Tuottaminen, Puhdistus Sekä Sen Ominaisuuksien Määrittäminen. 2007.