Monilajisuuden yhteys urheiluseurassa harrastavien lasten motivaatiotekijöihin - Pöyry, Roope (2025)
Pöyry, R. 2025. Monilajisuuden yhteys urheiluseuroissa harrastavien lasten motivaatiotekijöihin. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 84 s. 6 liitettä.