"Et ollaan samalla puolella, puhalletaan yhteen hiileen" : varhaiskasvatuksen henkilöstön kokemukset onnistuneesta kasvatusyhteistyöstä vanhempien kanssa - Honkonen, Melissa; Paukkunen, Veera (2025)
Varhaiskasvatuksen henkilöstön ja vanhempien välinen yhteistyö eli kasvatusyhteistyö on keskeinen osa varhaiskasvatuksen toteuttamista. Kasvatusyhteistyön toteuttaminen on varhaiskasvatuksen henkilöstön vastuulla ja vaatii monenlaista osaamista. Tutkimuksemme tarkoituksena oli selvittää onnistunutta kasvatusyhteistyötä tukevia tekijöitä sekä toimintatapoja varhaiskasvatuksen henkilöstön kokemuksia tarkastelemalla.