Valmentaja nuorten terveellisten elämäntapojen ohjaajana sekä äkillisten urheiluvammojen ehkäisijänä - Ranta, Pauliina (2025)
Ranta, P. 2025. Valmentaja nuorten terveellisten elämäntapojen ohjaajana sekä äkillisten urheiluvammojen ehkäisijänä. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, terveyden edistämisen pro gradu -tutkielma, 44 s., 1 liite.