”Kilpailu kuuluu kouluun vast sit ku jokane osaa niinku tehä sen kilpailun oikein” – liikuntalukiolaisten kilpailukokemuksia - Segerman, Aleksi; Lassila, Paavo (2025)
Segerman, Aleksi & Lassila, Paavo. 2025. ”Kilpailu kuuluu kouluun vast sit ku jokane osaa niinku tehä sen kilpailun oikein” – liikuntalukiolaisten kilpailukokemuksia. Kasvatustieteen pro gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Opettajankoulutuslaitos. 68 sivua.