Kohti opettajuutta : luokanopettajaopiskelijoiden kokemuksia tutkimusperustaisen opettajuuden rakentumisesta opetusharjoitteluissa - Nirhamo, Minea (2025)
Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, miten luokanopettajankoulutuksen pakolliset ohjatut opetusharjoittelut tukevat tutkimusperustaisen opettajuuden kehittymistä. Tavoitteena oli tutkia opintojensa loppuvaiheessa olevien luokanopettajaopiskelijoiden kokemuksia opetusharjoitteluista ja selvittää, miten he kokivat tutkimusperustaisen opettajuutensa kehittyneen opetusharjoitteluissa.