Sosiaalisen median tarkastelua Erich Frommin kaupallisen luonnetyypin käsitteen näkökulmasta - Lehto, Anni (2025)
Tutkielmassa tarkastellaan sosiaalista mediaa Erich Frommin kaupallisen luonnetyypin käsitteen näkökulmasta. Kaupallinen luonnetyyppi viittaa kapitalististen yhteiskuntien jäsenille tyypilliseen luonteeseen, jonka ajattelua ja toimintaa leimaa kaupallinen asennoituminen kaikkeen. Sosiaalista mediaa painotetaan tutkielmassa vuorovaikutuksen kanavana (SNS) sekä ihmisten luomaan sisältöön keskittyvänä alustana (UGC).