QCD corrections in the hadron production of the electron–positron scattering - Hyyppä, Joel Simeon (2025)
Elektroni–positroni-annihilaation hadronituoton kokonaisvaikutusala on yksi hiukkasfysiikan perustavanlaatuisimmista mitattavista suureista. Hadroneiksi annihiloitumisen ja myoneiksi annihiloitumisen vaikutusalojen välisen suhteen, Re+e−, tutkiminen mahdollistaa kvarkkien värivarausten määrän, NC, selvittämisen.