Kehollisuus ja tunnetyöskentely identiteetin muotoutumisessa musiikin ja liikkeen menetelmin - Hovilainen, Annika; Liman, Tanja (2025)
Nuoruudessa on ajankohtaista löytää vastaus kysymykseen, “Kuka minä olen?”. Vastauksen löytymistä edesauttaa identiteettikehityksen suotuisa eteneminen. Identiteetin saavuttaminen on nykynuorelle haastavaa. Kohderyhmän ikävaiheeseen liittyvään identiteetin etsintään tarvitaan luovia ja integroivia työkaluja, sekä toteutusmalleja, joita Suomesta puuttuu. Lisäksi nuorten ja nuorten aikuisten kehotietoisuudesta tarvitaan lisää tietoa.