Voimaharjoittelun ja tauon vaikutukset luurankolihaksen soluväliaineen proteiineihin - Maijala, Anni (2025)
Maijala, A. 2025. Voimaharjoittelun ja tauon vaikutukset luurankolihaksen soluväliaineen proteiineihin. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, liikuntafysiologian pro gradu -tutkielma, 87 s.