Urheilujohtaminen kriisitilanteissa - Hakkila, Jesper (2025)
Tämä pro gradu -tutkimus tarkastelee urheiluvalmennusta- ja johtamista kriisitilanteissa jääkiekkojoukkueissa. Tutkimuksen tavoitteena on havainnollistaa niitä erilaisia toimenpiteitä, joita jääkiekkojoukkueessa on tehty silloin, kun joukkue on ajautunut pitkän tappioputken aiheuttamaan kriisitilanteeseen.