eWOM-viestinnän motivaatiotekijät TikTokissa – Miksi kuluttaja julkaisee kosmetiikkaroskavideon? - Ingman, Heidi (2025)
Tässä tutkimuksessa tarkastellaan eWOM-viestinnän jakamisen motivaatiotekijöitä TikTokissa. TikTok on räjähdysmäisesti noussut yhdeksi suositummaksi sosiaalisen median alustaksi, ja se tarjoaa uniikin ympäristön tuotearvosteluille alustan visuaalisuuden ja vuorovaikutteisen luonteen ansiosta. TikTok on täynnä tuotearvosteluita, joka on yksi eWOMin yleisimmistä esiintymismuodoista. eWOM vaikuttaa yhä enemmän kuluttajien ostopäätöksiin, ja siitä on tullut vallitseva sosiaalinen ilmiö sosiaalisessa mediassa.