Sustainability communication in brand image construction : a case study of Lumene and Sand & sky - Malinen, Rosanna (2025)
Huoli luonnosta ja sen kestävyydestä on kasvanut huomattavasti viime vuosikymmenien aikana, jonka vuoksi myös kosmetiikkayritykset ovat joutuneet muuttamaan tai hiomaan markkinointitapojaan pysyäkseen kuluttajien suosiossa. Ekologisuudelle ja luonnon kestävyydelle annetaan yhä enemmän arvoa, mikä näkyy erityisesti kosmetiikkabrändien kommunikoinnissa asiakkailleen ja täten myös heidän brändikuvassaan. Brändit pyrkivät näyttäytymään ekologisina ja vastuullisina markkinoinnissaan ja hyödyntävät tähän erinäisiä keinoja.