”Hyvä kysymys, en olekaan tullut tätä hirveästi ajatelleeksi.” : yksilön työhyvinvoinnin osatekijät ja vastuu niiden edistämisessä - Kyyhkynen, Jenna; Koskenmies, Linnea (2025)
Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, millaisista työn hallintaan, oppimiseen, elämän hallintaan ja työyhteisöön liittyvistä tekijöistä yksilön työhyvinvointi koostui. Lisäksi tarkoituksena oli selvittää, millaisia työhyvinvointivastuita työntekijällä oli omaan hyvinvointiin, työhön ja työyhteisöön liittyen sekä yksilö- että yhteisötasolla.