Tutkimusperustainen opettajan pedagogiikan ja opintojakson kehittäminen - Setälä, Eeva (2025)
Tutkielmassa tarkastellaan tutkimusperustaista opettajan pedagogiikan ja opintojakson kehittämistä korkeakouluopetuksessa. Tutkielman tavoitteena on selvittää, miten Bloomin taksonomiaa, Biggsin konstruktiivisen linjakkuuden periaatteita ja Ryanin ja Decin itseohjautuvuusteoriaa voidaan hyödyntää opetuksen ja opettajuuden kehittämisessä.