”Haluan rakastua tai rietastella” : vuorovaikutuksen rakentuminen seuranhakusovellus Tinderin profiiliteksteissä - Puustinen, Annika (2025)
Tutkielmassani tarkastellaan seuranhakusovellus Tinderin profiiliteksteissä esiintyvää vuorovaikutusta ja sen rakentumista. Tutkimuskysymykseni ovat seuraavat: 1. Millaisia vuorovaikutusfunktioita Tinderin profiiliteksteissä esiintyy? 2.Millaisia osallistujarooleja profiiliteksteihin muodostuu? 3. Miten vuorovaikutusta profiiliteksteissä rakennetaan?