Urheilutapahtuman mahdollistajat – sitoutuneet vapaaehtoiset: tapaustutkimus tapahtumavapaaehtoisten polusta ja vapaaehtoisena jatkamisesta Vuokatin European Youth Olympic Festival 2022 -tapahtuman jälkeen - Saarinen, Anu (2025)
Saarinen, A. 2025. Urheilutapahtuman mahdollistajat – sitoutuneet vapaaehtoiset: tapaustut-kimus tapahtumavapaaehtoisten polusta ja vapaaehtoisena jatkamisesta Vuokatin European Youth Olympic Festival 2022 -tapahtuman jälkeen, Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväsky-län yliopisto, liikunnan yhteiskuntatieteiden pro gradu -tutkielma, 80 s., 3 liitettä.