Kyberrikospalvelut: selvitys osallisten profiilista, torjuntakeinoista ja kehityssuunnista - Kiviranta, Sakari (2025)
Kiviranta, Sakari Kyberrikospalvelut: selvitys osallisten profiilista, torjuntakeinoista ja kehityssuunnista Jyväskylä: Jyväskylän yliopisto, 2025, 92 s. Kyberturvallisuus, pro gradu -tutkielma Ohjaaja(t): Frantti, Tapio