Teachers' perspectives on the role of literature in EFL teaching - Kuismin, Milja (2025)
Digitalisoituvassa maailmassa on tärkeää pohtia teknologisten edistysaskelten lisäksi myös perinteisempien kulttuurituotteiden roolia kielenopetuksessa. Tämä tutkimus keskittyy opettajien näkemyksiin kaunokirjallisuuden roolista englannin kielen opetuksessa Suomessa. Tutkimus toteutettiin kyselytutkimuksena, johon osallistui kolmekymmentä englannin opettajaa, jotka työskentelevät suomalaisissa yläkouluissa ja lukioissa.