Présentations médiatiques de l'Eurovision dans des articles de journaux finlandais et français - Jokelainen, Juulia (2025)
Tutkimuksen kohteena oli suomalainen ja ranskalainen media ja niiden väliset erot tavoissa, joilla Euroviisut-laulukilpailusta kirjoitetaan. Tavoitteena oli tutkia sitä, minkälaisia kielellisiä tapoja kummankin maan mediat käyttävät artikkeleissaan kirjoittaessaan Euroviisuista, ja miten kilpailuun suhtaudutaan niissä.