Sosiaalisten suhteiden merkitys ikäihmisten elämässä - Ahonen, Anna-Elina (2025)
Tutkimukseni keskittyy tarkastelemaan ikäihmisten elämässä keskeisesti esiintyviä sosiaalisia suhteita. Tutkimukseni tavoitteena on selvittää, millainen rooli sosiaalisilla suhteilla on ikäihmisten elämässä, ja millaiset tekijät auttavat tukemaan näiden suhteiden ylläpitämistä. Tutkimuksen aineistona hyödynnän Ikäinstituutin keräämää haastatteluaineistoa, joka koostuu 33 ikäihmisen haastattelusta.