Luokkadiskurssit mediassa : kriittinen diskurssianalyysi yhteiskuntaluokkien rakentumisesta - Sillanpää, Henna (2025)
Tutkimuksessa tarkastellaan yhteiskuntaluokkia koskevia diskursseja Yleisradion uutis- ja mielipideaineistossa. Tutkimuksen tavoitteena on analysoida, millaisia käsityksiä yhteiskuntaluokista rakennetaan mediassa, ja kuinka näiden diskurssien kautta tuotetaan ja ylläpidetään luokkiin liittyviä normeja ja valtasuhteita.