Perhetyön ammattilaisten havaintoja lasten kokemasta perheväkivallasta - Siltaoja, Jonna (2025)
Tutkielman tarkoituksena oli selvittää perhetyötä tekevien ammattilaisten kokemuksia siitä, millä tavoin lapsen kokema perheväkivalta näyttäytyy perhetyössä, millainen perhetyön rooli on näissä tilanteissa sekä millaisia haasteita perhetyön ammattilaiset kokevat lapsen ja perheen auttamisessa silloin, kun perheessä ilmenee väkivaltaa.