Liikuntaa opettavat opettajat alakouluissa: Millaisia näkemyksiä opettajilla on alakoulun liikunnanopetuksesta ja omasta pätevyydestään opettaa liikuntaa? - Huhtala, Neea; Mattila, Veera-Maria (2025)
Huhtala, N. & Mattila, V. 2025. Liikuntaa opettavat opettajat alakouluissa - Millaisia näkemyksiä opettajilla on alakoulun liikunnanopetuksesta ja omasta pätevyydestään opettaa liikuntaa? Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 55 s, 3 liitettä.