Liikuntakuormituksen intensiteetin vaikutus sytokiinivasteeseen hyvän ja huonon kestävyyskunnon omaavilla naisilla - Viik, Jessica (2025)
Viik, J. 2025. Liikuntakuormituksen intensiteetin vaikutus sytokiinivasteeseen hyvän ja huonon kestävyyskunnon omaavilla naisilla. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, liikuntalääketieteen pro gradu -tutkielma, 35 s.