Hermolihasjärjestelmän väsyminen erilaisten nopeusvoimakuormitusten aikana teholajiurheilijoilla ja harjoittelemattomilla - Sinivuori, Inka (2025)
Sinivuori, I. 2025. Hermolihasjärjestelmän väsyminen erilaisten nopeusvoimakuormitusten aikana teholajiurheilijoilla ja harjoittelemattomilla. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväsky-län yliopisto, valmennus- ja testausoppi pro gradu -tutkielma, 48s.