Yläkouluikäisten poikien ja tyttöjen kehonkuvan yhteys liikkumissuosituksen mukaiseen fyysiseen aktiivisuuteen – WHO-Koululaistutkimuksen 2022 tuloksia - Akola, Lotta (2025)
Akola, L. 2025. Yläkouluikäisten poikien ja tyttöjen kehonkuvan yhteys liikkumissuosituksen mukaiseen fyysiseen aktiivisuuteen – WHO-Koululaistutkimuksen 2022 tuloksia. Liikuntatie-teellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, Terveyden edistämisen pro gradu -tutkielma, 42 s.