Artefaktat ja niiden vuorovaikutusfunktiot suomalaisten yhdistysten kokouksissa - Heikkilä, Matti (2025)
Tämän tutkielman tavoitteena oli kuvata millaisia artefaktoja suomalaisten yhdistysten kokouksissa ilmenee ja miksi artefaktoja käytetään kokouksissa. Tässä tutkielmassa artefaktoja ja niiden käyttöä kokousvuorovaikutuksessa käsitellään viestinnän funktionaalisesta näkökulmasta hyödyntäen vuorovaikutusfunktion käsitettä.