Who wants to play a love game? : experiences of gender norms and epistemic injustice as defining aspects of queer online dating - Ruohonen, Karoliina (2025)
Tässä artikkelissa tarkastelen queer-ihmisten kokemuksia nettideittailusta keskittyen Tinderiin ja keskustelen sukupuolinormien ja episteemisen epäoikeudenmukaisuuden merkityksestä näihin kokemuksiin. Nettideittailusta on tullut ensisijainen tapa tavata ihmisiä treffeille, ja useimmat näistä alustoista ovat näkyvästi heteronormatiivisia tiloja ja tehty heteroseksuaalista deittikäsikirjoitusta silmällä pitäen, vaikka alustaa markkinoitaisiinkin queer-ihmisille.