Valmentajan ja urheilijan välinen vuorovaikutussuhde sekä urheilijan psyykkiset valmiudet yksilö- ja joukkueurheilussa - Lahikainen, Tuulia; Leppänen, Siiri (2025)
Lahikainen, T. & Leppänen, S. 2025. Valmentajan ja urheilijan välinen vuorovaikutussuhde sekä urheilijan psyykkiset valmiudet yksilö- ja joukkueurheilussa. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 63 s, 12 liitettä.